BARÇA
Esports 11/06/2018

Víctor Font anuncia que es presentarà a les pròximes eleccions del Barça amb la candidatura Sí al Futur

L'empresari, accionista de l'ARA, diu que tindrà un "projecte alternatiu" de cara al 2021

Ara
1 min
Víctor Font ha presentat el seu projecte de futur per al Barça / CRISTINA CALDERER

BarcelonaVíctor Font ha anunciat aquest dilluns la intenció de presentar-se a les pròximes eleccions del Barça, previstes per al 2021. Sí al Futur serà el nom de la seva candidatura, un "projecte alternatiu" que optarà a la presidència del Barça d'aquí tres anys, segons explica en una carta oberta adreçada als socis del club blaugrana.

Font, empresari del sector de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia, és accionista del diari ARA i assegura als socis de l'entitat blaugrana que la seva candidatura treballa per "intentar garantir que el club pugui seguir competint al màxim nivell i guanyant títols el dia que Messi plegui".

Per aconseguir-ho, Font, nascut a Granollers fa 45 anys, proposa "agrupar el talent de la millor generació de futbolistes de la història" i fer que siguin aquests futbolistes els que "liderin la presa de decisions en l'àrea esportiva". A més, proposa que es defensi "l'herència guanyadora del model de joc de Johan Cruyff" i "comptar de debò amb el talent que genera el planter de La Masia".

Per a Font, cal "transformar el model d'ingressos del club" per fer que el Barça es mantingui a l'elit del futbol mundial, però això ha d'anar lligat a la "protecció del model de propietat actual" de les amenaces de "multimilionaris, fons d'inversió i estats".

El nom de Font ja va sonar com a candidat a la presidència a les eleccions del 2015, però finalment, com que no tenia enllestit el projecte ni l'equip necessari per fer-ho possible, va anunciar en una roda de premsa que no es presentaria a aquells comicis.

stats