Barça
Esports Barça 30/07/2011

Valdés: "És un amistós, però per nosaltres és un partit important"

Aquesta matinada, el Barça s'enfrontarà al Manchester United, i tant Valdés com Villa han deixat clar que es prenen seriosament l'enfrontament i volen fer del partit una bona preparació per a la Supercopa

Redacció
1 min
Víctor Valdés bloca una pilota en la sessió d'entrenament del Barça a Washington.

BarcelonaÉs un amistós. No és cap revenja de la final de la Champions. Però tampoc és un partit que cap jugador de la plantilla del Barça vulgui regalar. I és que els de Guardiola es prenen l'enfrontament com una bona preparació per als duels de Supercopa contra el Madrid i per seguir ajustant detalls de cara a l'exigent temporada que els espera.

Víctor Valdés i David Villa han parlat en les hores prèvies al partit que els enfrontarà als red devils aquesta matinada (a la 1.00 h). El porter del Barça ha dit que són conscients que "és amistós". Assegura però: "és important per nosaltres".

Per la seva banda, David Villa ha dit des dels Estats Units que se sent un afortunat pel fet de jugar al costat de Leo Messi. L'asturià assegura que és "feliç" i està "encantat" de tenir Josep Guardiola d'entrenador: "Tant de bo que pugui treballar amb ell per molt de temps i seguir fent bé les coses".

stats