Barça
Esports Barça 27/06/2011

Valdés: "Que Thiago i Cesc juguin junts no suposa cap problema per al Barça"

El porter blaugrana creu que reunir dos jugadors "amb tant de talent" és positiu per a l'equip i que donaria encara més potencial al centre del camp dels de Guardiola

Redacció
2 min
Víctor Valdés, durant la presentació Mulla’t i Navega per l’esclerosi múltiple 2011

BarcelonaVíctor Valdés ha aprofitat l'acte solidari 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' per valorar l'actualitat del Barça. Després de completar un gran europeu, el nom de Thiago centra el debat blaugrana. Poden jugar Thiago i Cesc junts? "Són jugadors amb molta classe i talent. Hem vist altres casos en què ha funcionat que dos jugadors així juguessin junts. No seria res negatiu per a l'equip. Tindríem jugadors molt bons al mig del camp, no hi veig cap problema", ha dit.

Preguntat sobre el fitxatge de Cesc Fàbregas, Valdés ha dit que tard o d'hora serà blaugrana perquè així ho desitja el gunner. "També s'havia acabat l'època a l'Arsenal la temporada passada després del Mundial. Cada estiu es dóna un passet més i al final acabarà aquí. Sé que la il·lusió és tornar al club de la seva vida, però suposo que caldrà fer altres esforços", ha manifestat.

En aquest sentit, el porter ha reiterat que creu que el de Cesc i el Barça serà "el culebrot de l'estiu", com cada temporada. "Toca el mateix. Si hagués de valorar-lo com a jugador, té molta tècnica, és molt vàlid per al Barça perquè sap el que significa jugar per aquesta samarreta i si vingués seria una incorporació molt positiva per a l'equip. Però no depèn de nosaltres, ni ell ni altres fitxatges", ha afirmat.

També ha tingut paraules d'elogi cap a Bojan, que està a punt de concretar el seu traspàs per la Roma. "És un molt bon amic, un noi genial i un jugador molt bo per al Barça. Si marxar és positiu per a ell, perquè tindrà més minuts fora que aquí, me n'alegraré. Però és un futbolista vàlid per al Barça".

stats