Publicitat
Publicitat

BARÇA

Villa assegura que, a partir d'ara, la seva recuperació serà "encara més ràpida"

El davanter del Barça diu al seu blog que divendres els metges li van treure dos cargols que tenia a la tíbia i que treballa dur per estar a punt per al final de temporada

El davanter del Barça David Villa, que es va lesionar al desembre durant les semifinals del Mundial de clubs, ha assegurat al seu blog que a partir d'ara la recuperació serà "encara més ràpida".

"Tot va bé. Estic complint amb tota la feina que em marquen tant els metges com els fisioterapeutes i la veritat és que em sento bastant bé, fent petits passos cada dia en la direcció correcta. Divendres passat vaig anar a la Clínica Quirón perquè em retiressin els dos cargols que tenia a la tíbia esquerra. Tot va sortir a la perfecció i vaig poder marxar a casa sense cap contratemps. Era un pas més i dels més importants perquè, a partir d'ara, la recuperació podrà seguir encara més ràpida", explica Villa.

El davanter treballa amb un objectiu clar: "Quan em vaig lesionar, vaig dir que el meu objectiu era poder ajudar el Barça a la part final de la temporada i estar disponible per anar a l'Eurocopa si el seleccionador ho considera oportú. I cada dia que passa sóc més optimista que podré aconseguir-ho perquè estic treballant molt dur en aquesta recuperació".

Villa, que segueix treballant al gimnàs, comenta que el següent pas serà "començar a caminar", després córrer en cinta i, més tard, córrer sobre la gespa. "Cal tenir paciència i seguir igual d'animat que fins ara. Perquè afronto cada dia amb la màxima il·lusió, disposat a realitzar un treball que estic convençut que donarà els seus fruits", conclou el davanter.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT