BARÇA
Esports Barça 07/02/2012

Villa assegura que, a partir d'ara, la seva recuperació serà "encara més ràpida"

El davanter del Barça diu al seu blog que divendres els metges li van treure dos cargols que tenia a la tíbia i que treballa dur per estar a punt per al final de temporada

Ara
1 min
Abidal, amb Villa, després que el davanter hagi sortit de l'hospital. MIGUEL RUIZ / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl davanter del Barça David Villa, que es va lesionar al desembre durant les semifinals del Mundial de clubs, ha assegurat al seu blog que a partir d'ara la recuperació serà "encara més ràpida".

"Tot va bé. Estic complint amb tota la feina que em marquen tant els metges com els fisioterapeutes i la veritat és que em sento bastant bé, fent petits passos cada dia en la direcció correcta. Divendres passat vaig anar a la Clínica Quirón perquè em retiressin els dos cargols que tenia a la tíbia esquerra. Tot va sortir a la perfecció i vaig poder marxar a casa sense cap contratemps. Era un pas més i dels més importants perquè, a partir d'ara, la recuperació podrà seguir encara més ràpida", explica Villa.

El davanter treballa amb un objectiu clar: "Quan em vaig lesionar, vaig dir que el meu objectiu era poder ajudar el Barça a la part final de la temporada i estar disponible per anar a l'Eurocopa si el seleccionador ho considera oportú. I cada dia que passa sóc més optimista que podré aconseguir-ho perquè estic treballant molt dur en aquesta recuperació".

Villa, que segueix treballant al gimnàs, comenta que el següent pas serà "començar a caminar", després córrer en cinta i, més tard, córrer sobre la gespa. "Cal tenir paciència i seguir igual d'animat que fins ara. Perquè afronto cada dia amb la màxima il·lusió, disposat a realitzar un treball que estic convençut que donarà els seus fruits", conclou el davanter.

stats