FUTBOL
Esports Barça 21/11/2014

Wenger: "Messi podria haver jugat a l'Arsenal"

El tècnic assegura que quan l'argentí tenia 15 anys van voler fitxar Cesc, Piqué i Messi, però que finalment només el primer va fer el pas

Efe
1 min

LondresL'entrenador de l'Arsenal, el francès Arsene Wenger, ha assegurat aquest divendres que l'estrella del Barça i de la selecció argentina Leo Messi "podria haver fitxat" pel conjunt anglès quan tenia quinze anys. "Vam voler portar a (Cesc) Fàbregas, (Gerard) Piqué i Messi, però al final només va venir el primer. Era una època en què jugaven tots junts al Barça, però, al final, Messi estava còmode allà", ha indicat el tècnic, a la banqueta de l'equip 'gunner' des de 1996.

L'acord amb el futbolista argentí, de 27 anys, no es va tancar, segons indiquen els mitjans de comunicació anglesos, pel fet que el conjunt londinenc no va poder trobar allotjament a la família de Messi, interessada a viure amb ell a la capital britànica. "Al final no es va arribar a un acord, però no va ser només per l'allotjament, sinó perquè Messi estava còmode a Barcelona", ha apuntat Wenger.

stats