Barça
Esports Barça 14/08/2012

Wenger: "Song té tres anys de contracte. No hem tingut cap contacte amb el Barça"

El tècnic francès de l'Arsenal assegura a la premsa anglesa que el futbolista no deixarà el club 'gunner' aquest estiu, malgrat l'interès blaugrana

Ara
1 min
Elogis a la persona i al model futbolístic

BarcelonaArsène Wenger és gat vell en matèria de fitxatges, i davant l'interès del Barça pel fitxatge d'Alex Song ja comença a jugar a cartes. Aquest dimarts el tècnic de l'Arsenal ha parlat amb els mitjans britànics i els ha vingut a dir que el migcampista no canviaria d'aires aquest estiu.

"No hi ha res del cas Song. El jugador té tres anys de contracte i no està en la mateixa situació que Robin Van Persie. Els diaris espanyols no són gens seriosos i nosaltres ja hi tenim experiència", ha dit l'entrenador francès.

A més a més, Wenger ha afegit: "No hem tingut cap contacte amb ningú del Barça". Una opinió que contrasta amb la informació que es publica aquest dimarts als mitjans d'aquí, on s'assegura que els blaugranes ja han fet una primera oferta de 15 milions d'euros per fitxar el migcampista camerunès de l'Arsenal. D'altra banda, aquest dilluns, el mateix Song reconeixia que el Barça estava interessat a fitxar-lo.

stats