PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 09/05/2011

Xavi: "És un mèrit guanyar la Lliga, amb tot el desgast mental dels mitjans de Madrid"

Xavi Hernández va manifestar després de derrotar l'Espanyol que "és un mèrit guanyar la Lliga, és just, especialment després de tot el que ha passat, amb el desgast mental amb els mitjans de Madrid"

Redacció
1 min
Xavi Hernández durant l'entrenament del Barça.

BarcelonaDesprés de la victòria davant l'Espanyol en el derbi barceloní, el migcampista blaugrana Xavi Hernández ha admès que "ja no queda res, només un passet" per aconseguir matemàticament el títol de Lliga, el títol "més just, després de nou mesos de treball". En declaracions després del partit, Xavi ha ressaltat la "solvència" amb la qual el Barcelona ha resolt el partit davant el quadre blanc-i-blau, que demostra que "bé que ha estat l'equip davant un rival molt difícil".

"Ja no queda res, només un passet. Ho tenim a tocar i esperem aconseguir-ho dimecres. L'important és guanyar-ho com més aviat millor, per així tenir el cap a Wembley", ha apuntat.

I és que, segons la seva opinió, "és un mèrit guanyar la Lliga, sobretot sent la tercera consecutiva. És el títol més just, després de nou mesos de treball, i especialment després de tot el que ha passat, amb el desgast mental amb els mitjans de Madrid".

stats