BARÇA
Esports Barça 21/02/2012

Xavi: "Deixeu-me jugar, estic molt bé i em sento futbolista. No penso en res més que a competir"

El migcampista assegura que no donen la Lliga per perduda i comenta que els deu punts de diferència amb el Madrid són "bastant injustos"

Efe
2 min
Xavi Hernández a la banqueta del Camp Nou / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl migcampista blaugrana Xavi Hernández ha assegurat aquest dimarts que el seu equip té "ganes de remuntar" la diferència de deu punts amb el Reial Madrid en Lliga, una distància que veu "injusta" tenint en compte els mèrits del Barça. "Estem en les tres competicions vius, lluitant, i vénen tres mesos terribles en què ens ho juguem tot. Lluitarem fins al final, no donem la Lliga per perduda", ha apuntat Xavi en un acte de presentació de les seves noves botes. "S'ha de ser optimista. El líder perdrà punts, tenim aquesta esperança", ha assenyalat.

"Tenim ganes de remuntar aquests deu punts perquè són bastant injustos, per la manera com ha jugat el Barça, no per com juga el Madrid", ha matisat. En aquest sentit, el migcampista ha lamentat la mala sort que han tingut els blaugranes en alguns partits, a més d'errors comesos en partits que el seu equip tenia controlats. "Són detalls que et marquen aquesta diferència de deu punts. Però sí que és cert que veient com han jugat els dos equips, la diferència és massa. En els moments de cara o creu, no hem tingut sort. Hem tingut més creu que cara", ha apuntat.

Respecte al Madrid, Xavi ha dit: "Veig la majoria de partits del Madrid, però a Mourinho no el segueixo", ha afegit després de ser preguntat sobre el polèmic tècnic blanc. "No sé què diu Mourinho. M'interessa més el futbol que escoltar. M'agrada més analitzar", ha comentat.

Xavi ha assegurat que no es planteja ser entrenador quan es retiri. "Però què dius, home!", ha respost rient. "Deixeu-me jugar, deixeu-me tranquil. Estic molt bé i em sento futbolista. No penso en res més que a competir, no m'ho plantejo. No tinc ni el carnet d'entrenador". El de Terrassa no es veu amb data de caducitat en el futbol en actiu, fet que no treu que hi hagi "vida més enllà" d'ell quan decideixi penjar les botes. "Crec que hi ha vida més enllà de Xavi al Barça. No ho vau veure diumenge? El Barça no depèn d'un sol jugador. El Barça seguirà competint quan se'n vagin Messi, Iniesta o Xavi. El club està per sobre de qualsevol persona", ha opinat.

stats