BARÇA
Esports Barça 06/03/2012

Xavi lliurarà a la Creu Roja els 100.000 euros que rep de la UEFA

La UEFA lliurarà aquest dimecres un xec de 100.000 euros al blaugrana pels vots que va rebre per ser escollit capità de l'equip de l'any 2011 a la web de la UEFA

Efe
1 min

BarcelonaLa UEFA lliurarà aquest dimecres un xec de 100.000 euros al blaugrana Xavi Hernández pels vots que va rebre per ser elegit capità de l'equip de l'any 2011 pels usuaris de 'uefa.com' i que, convertits en diners, seran lliurats pel jugador al comitè internacional de la Creu Roja.

Peter Gilliéron, membre del comitè executiu de la UEFA, lliurarà el xec a Xavi abans del començament del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el Bayer Leverkusen alemany al Camp Nou.

El donatiu servirà per donar suport al programa de rehabilitació de víctimes de mines terrestres que la Creu Roja desenvolupa a l'Afganistan, que facilita l'accés a pròtesis, fisioteràpia i formació professional.

L'equip de l'any escollit pels internautes a la pàgina web de la UEFA està format per Iker Casillas, Marcelo i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid); Dani Alves, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Lionel Messi i Pep Guardiola –tècnic– (Barcelona); Thiago Silva (Milà), Arjen Robben (B. Munchen) i Gareth Bale (Tottenham).

stats