BARÇA
Esports Barça 13/02/2012

Zubizarreta: "Mantindrem la tensió per si li passa qualsevol cosa al Madrid"

El director esportiu del Barça ha admès que "la Lliga està molt difícil", però ha negat que el Barça hagi decidit renunciar-hi per apostar per la Champions i la Copa

Efe
1 min

El Prat de LlobregatEl director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha assegurat aquest dilluns que l'equip seguirà mantenint la tensió competitiva a la Lliga per si el Reial Madrid protagonitza alguna ensopegada inesperada.

"Mantindrem la tensió, perquè si li passa qualsevol cosa al Madrid cal ser-hi per aprofitar-ho", ha declarat a l'aeroport del Prat abans de marxar cap a Alemanya, on el Barça s'enfrontarà aquest dimarts al Bayer Leverkusen en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Zubizarreta ha admès que "la Lliga està molt difícil" i que el Madrid, que ja compta amb deu punts d'avantatge, "està molt fort", però ha negat que el Barça hagi decidit renunciar al torneig de la regularitat per apostar-ho tot a la 'Champions' i la Copa del Rei.

"És obvi que no depèn de nosaltres, tot i que no per això deixarem de competir. Amb la final de Copa aparcada fins a finals de maig, ens centrarem en Lliga i la Champions", ha sentenciat.

stats