Final Six
Esports 27/05/2014

Barcelona es prepara per acollir la Final Six de waterpolo

El CN Atlètic Barceloneta és l'amfitrió d'aquesta fase final de la Lliga de Campions, que es juga de dijous a dissabte

àlex Gozalbo
1 min
Inauguració del 'village' / CN ATLÈTIC BARCELONETA

BarcelonaBarcelona es prepara per acollir la Final Six de waterpolo, una competició que aquest dimecres es presentarà i que de dijous a dissabte reunirà els sis millors equips de la Lliga de Campions. El CN Atlètic Barceloneta és l'amfitrió d'aquesta fase final.

"Són tres jornades de competició entre els sis millors equips d'Europa. Sobretot per als quatre que hem de jugar partits de quarts de final, el dijous, vol dir que has de calibrar molt bé el desgast físic dels teus jugadors", explica Chus Martín, entrenador del CN Atlètic Barceloneta. "Caldrà veure com afecta aquest desgast físic en el partit pel títol. Aquesta Final Sic és un enigma per a tots", afegeix.

"Ens motiva molt jugar a Barcelona, davant la nostra gent. Anirem partit a partit i donarem el màxim en tot moment. La nostra primera final és el Brescia. A partir d'aquí, no queda una altra que seguir jugant i guanyant. Farem l'impossible, tot i que disputar la Final Six ja és tot un èxit per a nosaltres", recorda el tècnic.

La Plaça del Mar, situada al costat de les instal·lacions del club amfitrió, el CN Atlètic Barceloneta, acull des de la setmana passada el 'village' de la Final Six.

stats