BARÇA
Esports 07/12/2019

Bartomeu: "Hi ha noms a la junta que tindrien ganes de continuar com a president"

El president blaugrana admet estar preocupat pel dia que Messi marxi

Toni Padilla
1 min
Josep Maria Bartomeu, president del Barça.

BarcelonaEl president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha donat una entrevista al programa El suplement de Catalunya Ràdio en què ha explicat que està "preocupat pel dia que plegui Messi". Bartomeu ha afegit: "M'agradaria firmar-li encara algun contracte més. Messi té encara molt recorregut, n'hem parlat moltes vegades. Ell no té cap problema per continuar al Barça. No tinc cap dubte que jugarà aquí fins que es retiri, és un compromís d'ell. Per tant, segur que acabarà aquí i acabarà quan ell vulgui, perquè el Leo, per ser el millor jugador de la història, un dia dirà «paro», i mentre segueixi jugant i li firmarem tants contractes com vulgui".

Bartomeu també ha parlat de la cursa per succeir-lo com a president, i ha afirmat: "Hi ha noms a la junta que sé que tindrien ganes de continuar. Però encara és aviat per parlar-ne. Ja arribarà". Sobre un d'ells, Emili Rousaud, ha dit que "és una persona preparada, un empresari d'èxit que ja porta uns anys al club". El president deixa clar a l'entrevista que el Camp Nou és un "estadi lliure" on es podrà jugar el proper clàssic sense problemes.

A propòsit del futur de Valverde, diu que "la decisió de marxar l'ha de prendre Valverde en funció de com vagin les coses. L'esforç és elevat, però està il·lusionat, en té ganes, vol fer-ho bé. Aquí cada any l'opció és guanyar-ho tot. No hi ha opció: o ho guanyes tot o no és bona la temporada. Ell té contracte fins a l'any 21, però la primavera que ve hi ha l'opció que club o ell decideixin no seguir, una clàusula de sortida".

stats