ACB
Esports Bàsquet 29/12/2010

L'Assignia Manresa visita un Buesa Arena que necessita veure guanyar el Caja Laboral

Jaume Ponsarnau no podrà comptar (20.30 hores) amb Alfons Alzamora (fascitis plantar). A més, Uros Slokar té problemes al genoll

Redacció
2 min
Roman Montáñez.

ManresaL'Assignia Manresa visita aquest vespre (20.30 hores) el Caja Laboral, una visita gens senzilla per a l'equip que entrena Jaume Ponsarnau, que no podrà comptar amb Alfons Alzamora (fascitis plantar) i tindrà Uros Slokar amb problemes al genoll.

Tot i les tres derrotes consecutives (Cajasol, Bizkaia Bilbao Basket i Reial Madrid), l'equip basc és un dels grans favorits per guanyar el títol de la Lliga ACB. El tècnic Jaume Ponsarnau considera que l'Assignia Manresa juga “contra un dels millors equips de la Lliga, un equip que està destacant perquè està demostrant un poder i una capacitat anotadora molt alta i està sent eficaç. Té molts jugadors amb molts recursos i, tot que en aquests moments està en reconstrucció, clarament està vivint del talent, de l’essència i del caràcter dels jugadors i també de la filosofia de joc marcada pel seu entrenador”.

El tècnic de l’Assignia Manresa opina que són un equip “que saben saturar el joc, que encara no ha aconseguit l’acoblament defensiu que estan buscant però són un conjunt que està camí de ser un gran equip i ja n’està oferint algunes pinzellades”.

Un dels atractius del partit serà la participació de Roman Montáñez. El capità de l'Assignia Manresa disputarà el seu partit número 400 a la Lliga ACB, una xifra que el tècnic de l’Assignia Manresa considera “una barbaritat. Jugar aquest número de partits en aquesta lliga és una prova de la seva qualitat i la seva professionalitat. És un jugador que crec que ha ensenyat moltes coses a l’ACB i probablement és un dels jugadors que ha jugat els últims anys a Manresa amb més talent. Això l’ha ajudat però també ho ha fet el fet de créixer, adaptar-se, assumir responsabilitats, ser valent i afrontar els reptes que li han anat sorgint. Ell ha jugat a més llocs i em consta que ha deixat bon record a tots els equips”.

Aquest partit arriba en el millor moment de la temporada per a Román “però també tenim clar que encara pot estar millor. El més bo de tot és que ell està treballant per estar millor, el de Vitòria és un partit molt difícil per a ell però està clar que el que ens va demostrant a cada entrenament és que cada cop se sent més acoblat a aquest nou equip, ja que hi ha pogut estar molt poc fins ara”, conclou Ponsarnau.

El partit del pavelló Buesa Arena serà arbitrat per Bultó, Murgui i Calatrava.

stats