ACB
Esports Bàsquet 02/01/2011

Duel entre rivals directes a Manresa

Els de Ponsarnau, que han perdut els darrers dos partits, busquen la cinquena victòria de la temporada i així allunyar-se encara més del descens

Redacció
1 min
Álex Hernández i Marcelinho Huertas.

ManresaPer a aquest partit primer partit del 2011 (12:15 hores), el Manresa encara tindrà baixes. El base Dani López és perdrà el matx ja que s'està recuperant d'un trencament fibril·lar, mentre que Alfons Alzamora podria jugar si la seva evolució segueix sent positiva.

Com a conseqüència de les lesions, Ponsarnau ha comentat que el seu equip no ha pogut entrenar-se "al nivell que necessitem i això per a nosaltres és un handicap transcendent". Encara que, segons el tècnic, "hi ha una cosa bona, i és que malgrat no poder entrenar-nos bé, l'equip està ben mentalitzat i no ha perdut la línia de treball".

Per competir contra el CAI, els catalans hauran de desenvolupar al màxim les seves habilitats ja que, tal com comenta Jaume Ponsarnau, "són un equip molt complet, amb moltes opcions de joc". En especial, ha destacat el talent i la capacitat d'execució del seu joc exterior, "que s'ha vist augmentat per la incorporació de Cabezas".

A nivell defensiu, l'entrenador del conjunt català ha comentat que el CAI "cada vegada està sent més agressiu" i ha afegit que costa competir "contra el seu ritme de joc perquè dominen molt bé el seu rebot defensiu".

Ponsarnau no dubta a assegurar que, encara que el Saragossa només té una victòria més que el Manresa, "estem parlant d'una de les plantilles importants d'aquesta Lliga, que a mesura que passin les jornades anirà sent un equip més perillós".

stats