ACB
Esports Bàsquet 01/12/2010

Dècims de loteria a canvi de victòries sobre la botzina

La famosa administració de loteria premia l’equip amb dues sèries de loteria de Nadal per les dues victòries aconseguides "in extremis"

Redacció
1 min
Jugadors de l'Assignia Manresa amb els dècims.

ManresaDins de l’acord de col·laboració que vel Bàsquet Manresa va tancar amb La Bruixa d’Or a principi de temporada, la famosa administració de loteria premia l’equip amb dues sèries de loteria de Nadal per les dues victòries aconseguides "in extremis".

La primera és la que l'Assignia Manresa va aconseguir a la pista del Meridiano Alacant (67-70) gràcies a un triple de Jordi Grimau. La segona és la que correspon al triomf del Nou Congost contra el Lagun Aro GBC (75-74) amb una darrera de Rodrigo San Miguel.

A principi de temporada Assignia Manresa i La Bruixa d’Or van tancar un acord en el qual la famosa administració de loteria es va comprometre a premiar jugadors i entrenadors del club amb una sèrie de loteria per cada partit que l'equip aconseguís guanyar als darrers segons.

Amb motiu d’aquestes dues victòries, l’Assignia Manresa jugarà una sèrie (10 dècims) dels números 17.640 i 54.735 per al proper sorteig de Nadal.

stats