LLIGA ACB
Esports Bàsquet 26/11/2010

Jaume Ponsarnau qualifica al Regal Barça de "rival idoni"

Després de dos enfrontaments previs, Regal Barça i Assignia Manresa es tornen a veure les cares aquest diumenge (12.30 hores, Canal 33)

Redacció
1 min
Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

ManresaDesprés de dos enfrontaments previs, Regal Barça i Assignia Manresa es tornen a veure les cares aquest diumenge (12.30 hores, Canal 33). El conjunt de Xavi Pascual tindrà la baixa de Gianluca Basile i Pete Mickeal, així com el dubte de Juan Carlos Navarro, mentre que l'equip de Jaume Ponsarnau no sap si podrà comptar amb Roman Montañez (esquinç) i Alfons Alzamora (molèsties al maluc).

“Diumenge juguem contra un dels millors equips de l'ACB i d'Europa, que té molta envergadura, molt talent i molts recursos, i que és un rival idoni pel moment en el qual ens trobem”, explica Jaume Ponsarnau al web oficial del club.

“Estem en procés de construcció i el fet de jugar contra un equip tan bo ens exigirà més que cap altre. Plantegem aquest partit amb un objectiu molt important, que és fer un pas endavant a nivell defensiu, amb solidesa i consistència”, diu el tècnic de l'Assignia Manresa.

I en atac? El tècnic de Tàrrega considera que “anem més endarrerits del què voldríem i això ens suposa un problema important davant d'un equip que aconsegueix aturar molt bé el joc dels seus rivals però també volem fer un pas endavant en aquest sentit. Es veurà reflectit al marcador si hi ha encert, però sobretot volem avançar amb les nostres qualitats i amb el rigor que estem treballant”.

stats