COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 13/02/2011

Manel Comas: "Han vingut clarament a colpejar-me"

Uns aficionats del Madrid s'han encarat amb l'entrenador i comentarista, acusant-lo d'antimadridista

à. G.
1 min
Manel Comas

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } L'entrenador de bàsquet, Manel Comas, ha patit un intent d'agressió per part d'alguns aficionats del Reial Madrid minuts abans de la final de la Copa del Rei a Madrid.

Comas es trobava en un bar proper al pavelló, participant en una conversa distesa amb un periodista i exjugadors com Ivan Corrales i Carles Marco, que aquests dies analitza la Copa pel diari ARA. Uns aficionats l'han increpat acusant-lo "d'antimadridista" i li han propinat un cop. Els seus companys han protegit a Manel Comas fins que més tard ha arribat la policia.

Comas ha explicat a l'Ara.cat els incidents. "No han aconseguit agredir-me, però ho han intentat. Han trencat un got i han vingut clarament a colpejar-me", ha relatat el comentarista. Detalla que no farà cap denúncia perquè "ràpidament ha vingut la policia i s'ha encarregat de la situació".

L'exentrenador recorda que "crec que la gent ha d'anar amb més compte amb allò que escriu ja que alguns ho interpreten com no toca". Ho diu en referència a un article que avui publica el diari Marca en què l'acusen d'antimadridista i que els seus agressors han referenciat.

Afortunadament, els inicidents no han anat a més i Manel Comas, de 65 anys, ha pogut comentar el partit per Teledeporte.

stats