Eurolliga
Esports Bàsquet 26/01/2011

Així és l'Stozice Arena, on encara ningú ha guanyat aquesta temporada

Una de les grans dificultats del Regal Barça serà la de buscar la victòria on han caigut Efes Pilsen, Panathinaikòs, Power E. València, Armani Jeans i CSKA

àlex Gozalbo
1 min
Stozice Arena.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Regal Barça ha viatjat aquest matí a Ljubljana (Eslovènia), on demà al vespre (20.45 hores, Canal 33) haurà de jugar contra l'Union Olimpija a la segona jornada del Top 16 de l'Eurolliga.

Una de les grans dificultats del desplaçament serà la de buscar la victòria a l'Stozice Arena, on aquesta temporada ningú no ha pogut guanyar. Efes Pilsen (95-90), Panathinaikòs (85-84), Power Electronics València (72-68), Armani Jeans de Milà (82-75) i CSKA de Moscou (81-72) han marxat amb les mans buides d'un pavelló on demà hi haurà 13.000 espectadors.

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Guanyar a Ljubljana és un repte complicat perquè és un equip molt sòlid que aquesta temporada encara no ha perdut a casa seva”, ha dit aquest matí Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça, a l'aeroport del Prat.

L'Stozice Arena es va inaugurar aquest estiu amb un partit entre Eslovènia i la selecció espanyola, que va acabar amb 79-72 després d'una pròrroga. A més d'acollir partits de bàsquet, handbol i vòlei, el recinte s'utilitza per donar cabuda a concerts. El famós DJ francès David Guetta és qui ha aconseguit reunir més espectadors (15.000).

stats