EUROLLIGA
Esports Bàsquet 07/12/2010

Així és l'infern turc on el Regal Barça es jugarà dijous bona part del seu futur

El Fenerbahçe Ulker espera apropar-se als 16.000 espectadors per al partit contra l'equip de Xavi Pascual

àlex Gozalbo
1 min
Sinan Erdem Dome.

BarcelonaEl Sinan Erdem Dome és un pavelló amb capacitat per a 16.000 espectadors on el Regal Barça haurà de buscar dijous la victòria. Com l'Efes Pilsen, el Fenerbahçe Ulker va canviar aquest estiu el mític Abdi Ipekçi Arena per aquest modern recinte, que va acollir la fase decisiva del passat Mundial de Turquia. De fet, alguns dels jugadors del rival blaugrana, com Omer Onan i Oguz Savas, van disputar-hi la final contra els Estats Units (64-81).

El recinte compta amb 34 llotges VIP, 10 vestidors i un complet gimnàs, així com una gran quantitat de sales de treball. La pàgina web oficial del Fenerbahçe Ulker dóna l'oportunitat de veure una imatge de 360º del recinte.

De moment, la mitjana d'espectadors del Fenerbahçe Ulker a l'Eurolliga és de 12.792 i el club turc espera apropar-se molt al ple total en el partit contra el Regal Barça. Contra la Cibona, encontre al qual pertanyen aquestes imatges, l'assistència va ser de 15.168 seguidors.

El Sinan Erdem Dome rep el nom d'un exjugador de vòlei, que a més va ser president del Comitè Olímpic Turc des de 1989 fins al 2003, quan va morir.

stats