Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 02/04/2012

Així serà l'Eurolliga Femenina 2012-13

FIBA Europa mantindrà la final a vuit per a la propera campanya, però vol afegir unes semifinals entre els tres primers partits i la gran final

àlex Gozalbo
1 min
Maya Moore

IstanbulFIBA Europa va aprofitar la final a vuit d'Istanbul per planificar la propera temporada de l'Eurolliga Femenina. Malgrat les greus lesions de fins a tres jugadores (Penny Taylor, Maria Stepanova i Chiara Consolini) i les queixes dels clubs, el format amb el qual es decidirà el títol la campanya 2012-13 serà molt similar.

Els millors equips disputaran una final a vuit dividits en dos grups. La diferència és que, després dels tres primers partits, els dos millors conjunts de cada grup accediran a les semifinals i no a la final. Per guanyar el títol, doncs, seran necessaris cinc partits en sis dies.

La primera fase de l'Eurolliga Femenina, que aquest diumenge va guanyar el Ciudad Ros Casares València, es manté similar, encara que serà de 21 equips, que es dividiran en tres grups de set. La novetat és que els conjunts eliminats en aquesta ronda passaran a disputar l'Eurocup.

stats