Copa del Rei ACB 2011

Cinc equips es disputen encara tres places

Així serà el sorteig de la Copa del Rei de dilluns

Ricky Rubio (Regal Barça) i Víctor Claver (Power Electronics València) seran dilluns al sorteig de la Copa del Rei de Madrid

Aquest dilluns (12 hores) se celebra el sorteig de la Copa del Rei a la Casa de Correus de Madrid. Esport 3 i Teledeporte oferiran en directe un acte en el qual ja han confirmat la seva presència Ricky Rubio (Regal Barça), Víctor Claver (Power Electronics València), Carlos Suárez (Reial Madrid), Fernando San Emeterio (Caja Laboral) i Eulis Báez (Blancos de Rueda Valladolid). De fet, els seus són els cinc equips amb la presència matemàticament garantida.


Les altres tres places, tal com analitza Pablo Malo de Molina a ACB.com, sortiran dels següents cinc equips:


Bizkaia Bilbao Basket (9-7)

Del conjunt basc, que diumenge juga a casa contra el Cajasol, està virtualment classificat ja que hauria de perdre per més de 60 punts per quedar-se fora de l'esdeveniment de Madrid.


DKV Joventut (9-7)

Tot i la baixa de Henk Norel, el DKV Joventut continua estan en bona disposició d'aconseguir el bitllet per a la Copa del Rei. Si guanya diumenge el CAI Saragosa tindrà plaça garantida. Si perd, haurà de veure què fan Fuenlabrada, que visita el Reial Madrid, i Unicaja, que rep el Gran Canaria 2014.


Baloncesto Fuenlabrada (9-7)

Dues derrotes han complicat el seu camí, però si guanya a la pista del Reial Madrid el Fuenlabrada tindrà la seva presència garantida. Si perd, necessita fer-ho pel menor número de punts possible.


Gran Canaria 2014 (8-8)

Perdre a la pista d'Unicaja el deixa fora, però si guanya es classificarà si DKV Joventut o Fuenlabrada no guanyen el seu partit.


Unicaja (8-8)

És qui ho té més complicat estadísticament. Necessita guanyar a Málaga el Gran Canaria 2014, esperar que perdin DKV Joventut o Fuenlabrada i retallar-los diferència a un basket average que els és negatiu.


El sorteig de dilluns incorpora una novetat important: hi haurà quatre equips exercint de caps de sèrie. Regal Barça i Reial Madrid seran dos dels equips que tindran aquesta condició, mentre que els altres dos dependran dels resultats de la jornada de diumenge.

Més continguts de