Bàsquet - Lliga Dia

Andrea Vilaró protagonitza la millor actuació de la temporada

La jugadora del Cadí La Seu arriba a 36 de valoració

Andrea Vilaró va destrossar els millors registres de la temporada i va acabar el partit de dissabte contra l'IDK Gipuzkoa amb 36 de valoració. Cap altra jugadora ha arribat a unes xifres tan altes aquesta campanya. La jugadora del Cadí La Seu va sumar 19 punts, 7 rebots, 6 assistències, 5 pilotes recuperades i 3 faltes rebudes en 31 minuts de joc. L'equip entrenat per Bernat Canut va aconseguir la tretzena victòria de la temporada i manté la quarta posició.

Quatre jugadores de la Lliga Dia havien arribat aquesta temporada a 35 de valoració ( Keisha Hampton, Vionise Pierre-Louis, Shay Murphy i Atonye Nyingifa), però el registre de Vilaró supera totes les actuacions anteriors.

"Em noto amb molta confiança. Jugar en un club en què em sento estimada m’ajuda a mostrar la meva millor versió. Porto tres estius treballant molt i crec que això també es nota. Conèixer la Lliga i l’equip també m’ajuda a oferir una imatge de mi que potser molta gent no coneixia. Quan guanyem, totes juguem bé. Si no, tot es complica més", va explicar Vilaró en una entrevista a l'ARA.

L'Spar Citylift Girona, per la seva banda, va patir a Zamora per superar el Quesos El Pastor (61-67) i mantenir la seva ratxa de 14 victòries.

L'Snatt's Femení Sant Adrià ha competit bé a la pista del València Basket, però no ha pogut donar la sorpresa (72-60). Helena López, que ha sumat 15 punts, ha exemplificat l'esperit combatiu de les catalanes,