Lliga Femenina

Anna Caula, de les banquetes al Parlament

L'exentrenadora de l'Spar Citylift Girona s'acostuma a la seva nova vida com a parlamentària de Junts pel Sí

Anna Caula ha passat d'ocupar la banqueta de l' Spar Citylift Girona, equip de bàsquet femení del qual va ser l'entrenadora durant sis temporades, a convertir-se en parlamentària. La número 2 de la llista per Girona de Junts pel Sí no acaba d'acostumar-se a veure's al 'Telenotícies' o a les portades dels diaris, però comença a fer-se a la idea de la seva nova dimensió pública.

“Estic vivint un període de canvi de rutines. La dinàmica del Parlament és molt diferent i els ritmes no són els mateixos. Jo estava acostumada a competir immediatament i a tenir objectius a curt termini. El tarannà del Parlament necessita una tramitació diferent”, assegura Anna Caula a l'ARA. “ Sóc molt conscient del procés que estem vivint i de l'excepcionalitat del moment. És el moment de prendre decisions amb convicció perquè s'està obrint una porta nova”, reconeix.

"Sóc molt conscient del procés que estem vivint i de l'excepcionalitat del moment"

Anna CaulaJunts pel Sí

“Abans d'anar a la llista de Junts pel Sí no havia tingut participació directa en política, però sempre havia estat vinculada a entitats de caire social”, diu. “La campanya electoral va ser una gran experiència, ja que la gent estava molt receptiva i t'ho transmetia en cada acte. Jo estava acostumada a parlar en públic i a aparèixer als mitjans locals, però ara la repercussió és una altra. La gent va demostrar que té ganes de fer una passa endavant i de millorar la seva qualitat de vida”, analitza Anna Caula, que com a directiva intenta no desvincular-se gaire de l'Uni Girona: “Intentaré seguir col·laborant en tot el que pugui, però és evident que ara tinc menys temps disponible”.

"La gent va demostrar que té ganes de fer una passa endavant i de millorar la seva qualitat de vida"

Anna CaulaJunts pel Sí

“Encara som a l'inici de la temporada, però l'Spar Citylift Girona està vivint una temporada amb uns reptes preciosos. He viscut amb il·lusió i satisfacció el debut a l'Eurolliga. Competir de tu a tu amb equips com l'Ekaterinburg és una gran experiència. Cada any sembla impossible superar la fita de la temporada anterior i sempre s'assoleix. És un moment molt dolç per al club. L'equip necessita temps, però està començant a funcionar. Les bases del projecte hi són”, explica Anna Caula, que recorda que l'exigència física de la competició europea és molt gran.

Anna Caula té 44 anys i té molt clar que algun dia tornarà a ocupar una banqueta. “Vaig deixar la banqueta de l'Uni Girona perquè necessitava descansar, però si es torna a donar l'oportunitat no descarto ni molts menys tornar a una banqueta en el futur”, reconeix.