Esports Bàsquet 05/07/2012

El Barça Regal fitxa el pivot Ante Tomic amb un contracte de tres anys

El jugador croat, que prové del Reial Madrid, ha signat per a tres temporades amb el club blaugrana, que reforça la posició de pivot de cara a l'any vinent

D.r. Jover
1 min
Ante Tomic intenta la cistella davant de Fran Vázquez

BarcelonaEl Barça Regal ha anunciat aquest dijous la contractació d'Ante Tomic, pivot de 25 anys i 217 centímetres, per a tres temporades amb una opcional. El jugador croat, que prové del Reial Madrid, va ser descartat pel conjunt blanc tot i aconseguir unes mitjanes de 8,9 punts i 4,8 rebots per partit a la Lliga Endesa, i 9,1 punts i 4,5 rebots a l'Eurolliga.

Tomic, que ha jugat tres temporades al Reial Madrid, és un pivot amb molta qualitat ofensiva i permetrà al Barça Regal guanyar poder ofensiu a la zona. Un dels seus punts febles, però, és la defensa, ja que tot i la seva alçada no és un gran intimidador.

Més moviments

El Barça Regal, que va començar a moure el mercat aquest dimecres no renovant a Kosta Perovic, podria tenir lligat Nathan Jawai, pivot de l'Unics Kazan. L'australià, de 2'07 i 127 quilos, pot ser l'altre referència interior del conjunt blaugrana la propera temporada.

stats