ACB
Esports Bàsquet 26/04/2011

La justícia diu que la Penya ha de pagar 450.000 € a Antonio Bueno per "acomiadament improcedent"

La justícia ha dictaminat, en primera instància, que el DKV Joventut ha de pagar a Antonio Bueno 450.000 euros. La Penya, no hi està d'acord

Redacció
1 min

BarcelonaEls serveis jurídics del DKV Joventut estudien recórrer la sentència del jutjat social número 21 de Barcelona que el condemna a indemnitzar amb 450.000 euros el jugador Antonio Bueno pel que considera un acomiadament disciplinari improcedent, segons ha informat el club badaloní.

L'entitat ha rebut avui la sentència judicial i té ara un termini de només cinc dies per decidir si presenta recurs.

Bueno, de 30 anys, està apartat de la pràctica del bàsquet des que el 29 de maig de l'any passat va patir una greu caiguda des d'un tercer pis, a Madrid, que li va provocar ferides a la columna vertebral i fractures a turmells, braços, canells, zona lumbar i sacra, motiu pel qual va haver de ser intervingut quirúrgicament.

Al jugador li quedava un any de contracte amb el DKV Joventut. L'entitat va basar el seu acomiadament en la possible relació de Bueno amb una associació que, suposadament, podria haver influït negativament en la seva conducta, i que la caiguda que va patir va ser el resultat d'una imprudència del jugador, segons ha informat El Periódico de Catalunya.

stats