Bàsquet
Esports Bàsquet 20/08/2011

L'Assignia Manresa tanca la plantilla amb el fitxatge del jove aler islandès Haukur Palsson

Els manresans han tancat la plantilla per la temporada vinent amb la contractació d'aquest aler de 19 anys i 1,98 metres que procedeix de la universitat de Maryland

Efe
1 min
L'islaneès Haukur Palsson (esquerra)

ManresaL'Assignia Manresa ha tancat la seva plantilla per a la temporada que ve amb la incorporació del jove islandès Haukur Palsson, un aler de 19 anys i 1,98 metres que procedeix de la universitat de Maryland (NCAA).

Segons ha informat el club català, Palsson tindrà la fitxa número onze de la plantilla, que fins ara ocupa Marcus Eriksson (ara al Barça) com a cinquè aler del primer equip, per darrere de Montañez, Downs, Gladyr i Hanga.

En el seu primer any universitari, Palsson ha aconseguit 2,8 punts i 2,1 rebots per partit encara que el club destaca la seva actuació en l'últim Europeu sub-20 Divisió B que es va celebrar a Bòsnia. En aquest torneig el nou aler de l'Assignia Manresa va aconseguir 22,7 punts, 10 rebots, 2 assistències i 1,6 pilotes recuperades per partit. Haukur Palsson ha estat internacional sub-16, sub-18, sub-20 i absolut per Islàndia.

Per a l'entrenador del Manresa, Jaume Ponsarnau, Palsson "és un jugador jove, amb inquietud pel futur, amb una capacitat física i atlètica idònia perquè l'equip pugui treballar i tenir més recursos".

stats