ACB
Esports Bàsquet 05/04/2011

L'Assignia Manresa renova la seva presència a internet

El club que presedeix Josep Vives ha renovat la seva presència a internet, redissenyant la pàgina web oficial i creant un canal propi al You Tube

àlex Gozalbo
2 min
Josep Vives, al centre.

BarcelonaL'Assignia Manresa ha renovat la seva presència a internet, redissenyant la pàgina web oficial i creant un canal propi al You Tube.

El president executiu del club, Josep Vives, expressa que des del club "teníem clar que havíem de fer dues coses: renovar la imatge del club i ser presents a totes les finestres tecnològiques que es van obrint, que nosaltres creiem que són potentíssimes per anar redimensionant la realitat del nostre club. Per altra banda, avui també presentem un canal personalitzat de YouTube, una altra eina cada vegada més arrelada entre la gent, que hi va accedint cada cop més a través dels mòbils d'última generació"

En paraules d'Emili Soler, gerent de l'empresa informàtica Minorisa, "ara a la portada podem veure un resum de la classificació, l'últim resultat i el proper partit que jugarà l'Assignia Manresa. Hem posat un flash amb imatge gran per dinamitzar la pàgina, últimes notícies, últimes fotografies, àudios... Tot això es pot veure des de la portada, sense necessitat de moure't a cap altre apartat. Com a tota web hi ha el menú d'accés a la resta d'apartats com actualitat, resultats, multimedia, equip, club, patrocinador, campus i botiga i a més, hi ha els enllaços al Facebook, Twitter i canal de You Tube del club".

Dani Sala, director de continguts de la productora audiovisual E2S, explica la seva feina: "Nosaltres ens hem centrat en personalitzar un espai a You Tube, que fins ara no tenia el Bàsquet Manresa. You Tube és un sistema molt estàndard, que tothom més o menys sap fer servir, que té unes bones condicions per enllaçar-se a qualsevol plataforma web i pensem que la web pot incorporar molta imatge en moviment. Per altra banda, el sistema de You Tube pot ser molt útil perquè la gent pugui penjar els seus propis vídeos".

stats