ACB
Esports Bàsquet 05/02/2011

L'Assignia Manresa visita aquest vespre Valladolid abans de la setmana de descans

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau juga a la pista del Blancos de Rueda, un dels conjunts revelació d'aquesta temporada

Redacció
1 min
Jaume Ponsarnau no se'n refia de la ratxa negativa del Menorca.

ManresaAquest vespre (19 hores) l'Assignia Manresa juga contra el Blancos de Rueda Valladolid, un equip que a la primer volta va estar a punt de guanyar després d’una pròrroga, però que de mica en mica s’ha anat convertint en un dels equips revelació de la Lliga ACB i s’ha acabat classificant com a cap de sèrie per jugar la Copa del Rei.

Tal com explica Jaume Ponsarnau, “el Blancos de Rueda Valladolid és un equip que està sent la sorpresa de la lliga per la qualitat de joc que està demostrant. Es basa en una defensa molt incòmoda, amb gent alta i que sap saturar el joc. Un dels factors clau que tenen per guanyar partits és la seva capacitat per recuperar pilotes i córrer al contraatac”.

L’equip que entrena Porfirio Fisac és actualment la segona millor defensa del campionat. Segons el tècnic de l’Assignia Manresa, “en atac tenen una confiança i una regularitat que fa que tots els seus jugadors tinguin capacitat per desbordar a l’1x1. A part, tenen la virtut de ser un equip llarg perquè a cada partit busquen tots els seus jugadors i els que hi estan més posats, són els que acaben assumint el joc”.

L’Assignia Manresa segueix tenint les baixes d’Alfons Alzamora i Sergiy Gladyr, però Jaume Ponsarnau reconeix que “estem satisfets de la setmana de treball que hem fet i perquè ja és la segona consecutiva que podem tenir una bona línia de treball, sense accidents. Álex Hernández està tenint continuïtat, Marcus Eriksson ens està ajudant amb el seu treball i Billy Bapist també està sumant”.

stats