ACB
Esports Bàsquet 02/01/2011

L'Assignia Manresa suma el cinquè triomf de l'any al desfer-se del CAI Saragossa (58-42)

No ha estat un gran partit però sí un triomf important. El Manresa derrota el CAI, rival directe, i ara està dues victòries per sobre del descens

Redacció
1 min
Rodrigo San Miguel i el nordamericà Larry Lewis es disputen la pilota amb el britànic del CAI, Darren Phillip.

El Manresa, quan juga al Nou Congost, obliga als rivals a jugar per sota de les seves possibilitats i sempre a un tempteig baix. Aquest migdia, els 58 punts anotats han servit per guanyar quan en qualsevol altre partit significarien una derrota.

Però això no ha estat tot. Els 42 punts anotats pel CAI, que ha acabat el partit amb José Luis Abós expulsat per tècnica desqualificant, són un dels pitjors registres de la història de l'ACB.

Gràcies a un bon primer temps, on dels Ponsarnau han tingut en Slokar i Lewis els seus millors homes, el Manresa ha marxat al descans dinou punts amunt, 39-20. A la represa, però, la intensitat i els punts han brillat per la seva absència i l'Assignia s'ha dedicat només a mantenir l'avantatge.

El CAI ha millorat en atac però no ha estat suficient per superar els locals, que gràcies als tirs lliures de Grimau i Montañez han tancat el partit i han sumat el cinquè triomf de l'any igualant així el CAI.

Fitxa tècnica:

58-Assignia Manresa (14+25+9+10): San Miguel (5), Montañez (7), Gladyr (5), Lewis (8), Slokar (10) -cinco inicial- Hernández, Oriola (4), Grimau (9), Llorca (1) i Majstorovic (9).

42-CAI Saragossa (11+9+15+7): Van Rossom (5), Quinteros, Barlow (9), Chubb (4), Phillip (1) -cinco inicial- Miso (1), Cabezas (9), Hettsheimer (8), Aguilar (2) i Toppert (3).

Àrbitres: De la Maza, Perea i Soto, que van eliminar per cinc faltes a Barlow (min. 39).

Incidències: 4.200 espectadors al Nou Congost de Manresa

stats