ACB
Esports Bàsquet 05/12/2010

L'Assignia Manresa surt de la zona de descens després de vèncer el Granada (80-64)

Guanyar sempre té premi. La victòria aconseguida davant el Granada ha permès que els de Jaume Ponsarnau agafin aire i allunyin els fantasmes del descens

David Jover
1 min
Coby Karl supera Uros Slokar

BarcelonaLa perseverança és una gran virtut i l'Assignia, per sort, la posseeix. Ningú a Manresa va deixar de creure en l'equip quan en els primers sis partits tot eren derrotes. Aleshores, quan més tensió hi havia, l'equip va respondre i va encadenar dues victòries de forma consecutiva que el feien respirar. La ratxa guanyadora es va acabar a Barcelona la setmana passada, però ha tornat al Nou Congost per ajudar a sortir, per primer cop en tota la temporada, dels llocs de descens.

El partit no va ser fàcil. Tot i el domini de l'Assignia, els granadins no van deixar mai d'intentar-ho i van posar la por al cos dels locals quan a pocs minuts del final es van situar a deu punts. Els de Ponsarnau, que havien arribat a guanyar per disset punts (65-48 m.36), van recórrer a Gladyr i Grimau per tractar de tancar el partit i així sumar el tercer triomf de l'any, el segon al seu pavelló.

Uros Slokar, amb 19 punts i nou rebots, juntament amb Rodrigo San Miguel, 12 punts, i Jordi Grimau, 14, van ser els més encertats dels del Bages, que la propera jornada reben la visita del Fuenlabrada al Nou Congost.

stats