LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 26/02/2012

L'Assignia busca el desè triomf de la temporada contra el Banca Cívica

Els manresans, després de gairebé quinze dies sense competir, tornen al Nou Congost (19h) amb la missió de sumar un nou triomf contra el conjunt sevillà, al que tenen a un triomf

Ara
1 min
Adam Hanga i Saúl Blanco.

ManresaUn triomf contra el Banca Cívica de Joan Plaza deixaria l'Assignia Manresa en una posició immillorable per poder somiar en els 'play-off'. Però també permetria els de Jaume Ponsarnau apropar-se al seu objectiu prioritari de la temporada.

La permanència és al cap de tot l'equip manresà i tot sembla indicar que amb 12 o 13 victòries la salvació serà un fet. Resten 14 jornades i els dos darrers classificats tenen 4 i 5 victòries. Per tant, vèncer en tres dels catorze partits que resten no ha de ser massa per als manresans, acostumats a jugar sempre amb la pressió dels seus resultats i el dels rivals.

Ponsarnau sap que serà un partit complicat i així ho ha fet saber als seus jugadors. "És un equip molt marcat per la filosofia del seu entrenador, sobretot a nivell defensiu (1r en recuperacions de la Lliga Endesa, amb 9,3 per partit). Són molt agressius i molt durs, pressionen molt la teva circulació de la pilota i tenen una gran mentalitat de rebot defensiu", comenta Jaume Ponsarnau al lloc web del club manresà.

Aquest partit servirà per tornar a veure un exjugador de l'Assignia, ara a les files del club sevillà. Guillem Rubio torna al lloc on es va formar com a professional i on va triomfar abans de marxar primer a l'Unicaja, i ara al Banca Cívica. És una peça important per a Joan Plaza, que el sap utilitzar d'allò més bé en el seu engranatge defensiu.

stats