LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 21/10/2012

L'Assignia Manresa torna a caure a casa i segueix sense conèixer la victòria a la Lliga Endesa (81-83)

Els homes de Jaume Ponsarnau, que en el primer temps havien fet 56 punts, perden contra el Blancos de Rueda Valladolid, rival directe, per culpa d'una mala segona part

D.r. Jover
Alex Hernández entra a cistella

BarcelonaL'Assignia Manresa ha sumat la quarta derrota de la temporada després de caure de forma dolorosa contra el Valladolid per 81-83- Els catalans, que han manat durant gairebé tot el partit, s'han vingut avall en els darrers cinc minuts i han deixat escapar un partit que han tingut guanyat durant la primera meitat.

És la segona derrota al Nou Congost d'un Manresa que no ha pogut capgirar una tendència negativa que pot ser perillosa. Ara bé, el fet que hi hagi quatre equips en la mateixa situació que els manresans tranquil·litza un Jaume Ponsarnau que encara té molta feina per fer.

En el primer temps l'Assignia ha mostrat la seva millor cara. Ha acabat amb 56 punts i ha deixat un gran sabor de boca. Els triples de De Vries i Asselin han servit per agafar una petita renda de tretze punts, 56-43, tot i que al descans ha estat finalment d'onze.

Però en el segon temps tot ha canviat. Només ha pogut anotar 25 punts en 20 minuts i el Blancos de Rueda se n'ha aprofitat. El 'gegant' Nedzad Sinanovic, amb 12 punts i 11 rebots, ha estat un malson dins de la zona. Josh Asselin, la seva parella de ball, no ha pogut fer cap cistella en el segon temps i s'ha quedat amb els 19 punts anotats en el primer temps.

En el tram final del partit el Valladolid ha cregut més i el Manresa s'ha encaparrat amb un llançament exterior que no volia entrar. El 81-83 final demostra que l'Assignia és ben a prop d'aconseguir la primera victòria de la temporada, però que necessita temps.