LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 16/10/2011

Un fatídic últim quart deixa l'Assignia Manresa sense el tercer triomf de la temporada (61-49)

El Blusens Monbus ha superat el Manresa gràcies a una molt bona segona part en què els de Jaume Ponsarnau no han tingut les idees clares en atac

D.r. Jover
Javi Rodríguez i Milt Palacio.

BarcelonaEl 3-0 no ha estat possible. Tot i que els primers deu minuts ho ha semblat, a mesura que ha avançat el partit s'ha vist que no podia ser. Del 2-15 dels primers minuts, en què Doellman i Achara han estat molt encertats, s'ha passat al 32-35 del descans. La tendència quan s'ha arribat al final del segon quart ja no era positiva pels de Ponsarnau.

I a la represa ha arribat el desastre de l'Assignia. El Blusens ha començat molt bé i Junyent s'ha fet l'amo dels dos cèrcols als primers minuts del segon temps. Però no només això. En atac el Manresa s’ha bloquejat i els tirs oberts de Doellman que entraven en el primer temps no ho han fet en el segon (50-46).

I amb aquesta dinàmica l’Assignia ha estat fins a cinc minuts sense anotar. I això a la Lliga Endesa es paga ben car. Els triples de Corbacho han acabat d’enfonsar l’equip del Bages, que ha anotat els seus primers punts des del tir lliure. A falta de dos minuts l’avantatge dels locals s’ha mogut entre els vuit i els deu punts i la diferència final s’ha situat en dotze, 61-49. Cal destacar que els de Ponsarnau no han fet cap cistella de dos punts ni de tres punts en els darrers dotze minuts de partit. Sens dubte, un partit per oblidar.