LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 15/04/2012

L'Assignia Manresa es desfà del Caja Laboral i ja fa comptes per jugar els 'play-off' (72-70)

Els de Jaume Ponsarnau tornen a demostrar la seva vàlua superant el tercer classificat de la Lliga Endesa, al qual han superat en els dos partits aquesta temporada

Ara
1 min
Àlex Hernández, durant el partit

ManresaL'Assignia Manresa ha sumat aquest diumenge la catorzena victòria de la temporada que el deixa a un sol triomf de les places que donen accés al 'play-off'. Els manresans, que aquesta temporada han superat el Caja Laboral en els dos partits en què s'han enfrontat, han tornat a demostrar al Nou Congost que poden guanyar qualsevol equip.

El partit, molt igualat, ha arribat al descans amb empat a 35 al marcador. En el tercer quart els manresans han agafat una petita renda de cinc punts, que s'ha vist reduïda a tres al final del tercer quart (56-53). En els darrers deu minuts el Caja Laboral ha vist com els de Jaume Ponsarnau s'ha situat deu punts per sobre, 69-59, però han neutralitzat la diferència i el partit ha arribat als darrers compassos amb empat al marcador.

Amb 70-70 en el marcador Justin Doellman ha anotat dos tirs lliures que han donat el triomf a un Assignia Manresa que segueix completant una temporada d'ensomni, ja que és l'equip amb menys pressupost de la categoria i ha aconseguit guanyar 14 dels 29 partits disputats. El proper objectiu, assolir la vuitena plaça que dóna accés als 'play-off'.

stats