LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 11/12/2011

L'exhibició d'Ivanov condemna l'Assignia Manresa (62-76)

Kaloyan Ivanov ha estat un malson per al Manresa, que no l'ha pogut aturar. Ha anotat 19 punts i ha capturat 15 rebots

Ara
1 min
Ivanov agafa un rebot davant de Doellman

ManresaEl Lucentum Alacant és un dels millors equips de la competició a dia d'avui. Els números així ho demostren i aquest diumenge l'Assignia Manresa així ho ha patit.

El conjunt alacantí ha anat per davant durant tot el partit i no s'ha deixat impressionar per l'intent de remuntada dels manresans, que han trobat a faltar l'aportació de Justin Doellman, eliminat per faltes en el moment decisiu i poc encertat en atac.

Però el gran protagonista del partit ha estat l'exmanresà Kaloyan Ivanov. L'aler-pivot búlgar del Lucentum ha fet un dels seus millors partits des que és professional amb 19 punts, 15 rebots, cinc assistències i 11 faltes rebudes per acabar amb una valoració de 42 punts. El seu company en el joc interior Lamont Barnes, amb 14 punts i 7 rebots, també ha portat de corcoll el joc interior dels de Jaume Ponsarnau.

Per part de l'Assignia el més encertat ha estat Josh Asselin amb 15 punts, seguit del capità Roman Montañez amb 11 punts. La clau del partit ha estat en el tercer quart, en què els visitants han fet 31 punts i han trencat el partit.

stats