LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/11/2012

L'Assignia Manresa busca estrenar-se a la Lliga Endesa contra el Madrid

Els del Bages, amb un balanç de 0-7, no es poden permetre més derrotes al Nou Congost i aquesta tarda intentaran canviar la dinàmica negativa de resultats

Efe
2 min
Adam Hanga i Josh Asselin

ManresaL'Assignia Manresa, cuer del campionat i sense haver sumat una victòria en set partits, rep aquest diumenge (19h, TVE) el líder, el Reial Madrid, amb la idea de sorprendre el conjunt de Pablo Laso. La principal novetat per part de l'equip de Jaume Ponsarnau és la incorporació temporal del veterà Ferran Laviña, que torna a l'equip on va passar deu temporades per substituir els lesionats Javi Rodríguez i Adam Hanga.

L'Assignia porta set derrotes consecutives, l'última contra el Barça per una àmplia diferència de punts. "El que va passar al Palau és molt greu per a nosaltres perquè ens sortim del que representa Manresa i no vam demostrar caràcter. El nostre principal objectiu per al diumenge, amb el qual estem sent molt exigents, és el de mostrar caràcter", ha dit el tècnic de Tàrrega Jaume Ponsarnau.

"No volem enganyar ningú: la nostra principal preocupació som nosaltres. Som l'equip que no té victòries, però hem demostrat que ens han faltat petits passos per aconseguir", ha dit Ponsarnau. Aquesta vegada, els passos hauran de ser de gegant per plantar cara a un equip que anota gairebé 90 punts per partit. Ponsarnau apunta que l'equip de Pablo Laso pot viure els partits "amb moltes dinàmiques diferents" perquè tenen "molta capacitat per aconseguir llançaments i gent que pot anotar".

En aquest sentit, l'entrenador de l'Assignia explica que la principal preocupació és defensar el contraatac dels blancs. "Hem de ser més curosos amb el control del partit perquè no pots perdre pilotes contra el Madrid, que a més va molt bé al rebot", ha insistit. Sobre les baixes de Rodríguez i Hanga, Ponsarnau no les posa com a excusa. "Hem de ser més forts. Queda molta lliga i hi ha temps per revertir la situació. Al final, el que ens falta a nivell de joc no és tant, però hem de tenir més caràcter", ha indicat.

Els blancs han guanyat en les seves últimes onze visites al Nou Congost, els catalans només s'han imposat en 7 dels 37 enfrontaments anteriors.

stats