LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/12/2011

L'Assignia Manresa no pot amb el Reial Madrid (83-61)

El conjunt madrileny no ha donat cap opció a l'Assignia, que després de la seva visita a Madrid se les haurà contra el Barça en el darrer partit del 2011

Efe
1 min
Sergi Llull intenta superar Josh Asselin

MadridCinc minuts ha aguantat el Manresa al marcador, perquè en el joc no ha estat a l'alçada. Des del primer moment ha sortit cohibit i el Reial Madrid sempre ha fet la sensació de superioritat, de guanyar fàcil, com i quan volgués.

Els següents minuts només han estat una constatació d'aquell marc de situacions. Del 8-6 als cinc minuts de joc s'ha passat a un 19-8, tres minuts i mig després. Un parcial d'11-2 que ha acabat de definir completament cap a on es decantaria la victòria.

En els segons deu minuts s'han ampliat les diferències i als 14 minuts de joc el Reial Madrid doblava l'Assignia Manresa per 30-15. Al descans estava tot clar, 46-27 i un sol equip sobre la pista de la Caja Mágica en el seu comiat com a seu del Reial Madrid. Amb tot tan definit l'ambient s'ha tornat gèlid, a les grades i a la pista, i el Reial Madrid ha anotat la seva primera cistella gairebé quatre minuts després d'iniciat el tercer quart, 48-34.

Al final dels trenta primers minuts de joc, 65-45. Com ja era lògic a aquestes altures, l'últim quart ha seguit pels mateixos camins. Poca intensitat, menys concentració i encert en parador desconegut, llevat d'excepcions. La grada ha demanat al del planter Jorge Sanz i Pablo Laso els ho ha concedit, a falta de tres minuts, per la proximitat de les festes nadalenques. També hi ha hagut premi per a Daniel Díez. Al final, 83-61, per a un Assignia Manresa que acabarà l'any visitant la pista del Barça Regal el proper dimecres 27 de desembre.

stats