BÀSQUET
Esports Bàsquet 12/10/2011

L'Assignia Manresa visita un rival directe, el Fuenlabrada

Al tècnic de l'Assignia, Jaume Ponsarnau, el preocupa la defensa, tot i que es mostra satisfet per l'"actitud, les ganes i el cor" que van mostrar contra la Penya

Efe
1 min
Justin Doellman supera Tay Williams.

ManresaSense pràcticament temps per gaudir de l'estrena a la Lliga ACB amb victòria contra el Fiact Joventut, l'Assignia Manresa viatja a Madrid per enfrontar-se al Fuenlabrada. El partit és significatiu per començar a veure per on van les coses a la lliga dels que lluiten per aconseguir la permanència. És, per tant, un partit entre dos equips que probablement acabin sent rivals directes al final de la competició.

L'Assignia de Jaume Ponsarnau es presenta a la pista del Fuenlabrada estant encara recent en la memòria el triple de Kristaps Valters, ara a l'Unicaja de Màlaga, en els últims segons del partit de la temporada passada, que va suposar la victòria dels locals per 55 a 54. De fet, fins a aquella data la pista de l'equip madrileny li havia estat favorable al Manresa, que havia guanyat en les seves tres visites anteriors.

El conjunt català espera que les baixes de Micah Downs i Sergiy Gladyr passin tan desapercebudes com diumenge passat, gràcies a l'aportació de la resta de jugadors. És el cas de Justin Doellman, que davant el Joventut va assumir responsabilitats i va anotar 23 punts.

Malgrat la victòria i la imatge mostrada en la primera jornada, el tècnic del Manresa, Jaume Ponsarnau, opina que l'equip "encara té moltes coses per millorar i ho farà". La seva intenció és que els seus jugadors evolucionin per "jugar millor, defensar millor i ser competitius en aquesta lliga".

En especial a l'entrenador de l'Assignia el preocupa la defensa del seu equip, encara que es mostra satisfet de l'"actitud, les ganes i el cor" mostrats contra la Penya la passada jornada.

stats