Lliga Endesa

BMW, nou patrocinador oficial del Joventut de Badalona

El club presentarà dimecres l'acord

El Joventut de Badalona presentarà aquest dimecres BMW com nou patrocinador oficial del club. A l’acte hi assistirà el president del club, Jordi Villacampa, així com els jugadors del primer equip Demond Mallet, Goran Suton, Milovan Rakovic, Ousmane Drame, Brandon Paul, Sergi Vidal i Albert Miralles.

La Penya també ha tancat un acord amb Halcón Viajes, que serà la seva nova agència oficial. Els abonats del club podran beneficiar-se de descomptes i promocions en els seus viatges.

L’entitat verd-i-negra també espera que en les pròximes setmanes es desbloquegi definitivament l’operació de l’hipermercat que està previst als terrenys de Pomar. La Generalitat està redactant els últims permisos, requisit previ a l’aprovació definitiva de l’Ajuntament de Badalona. Quan ingressi els diners, el Joventut s’ha compromès a pagar el 20% del deute que té amb Hisenda, que espera liquidar en els pròxims vuit anys.

El Club Joventut Badalona compta amb altres patrocinadors oficials, com ara Movistar o Bimbo. L'octubre passat va presentar un acord de col·laboració amb Movistar per potenciar el seu model de planter. L’acord té una durada inicial d’un any, però compta amb la voluntat de les dues parts per donar-hi continuïtat. "La formació és un dels eixos vertebradors del club, i per això necessitem que empreses com Movistar formin part d’aquest model a llarg termini. Entre tots hem de mantenir l’excel·lència de l’escola i hem de poder acompanyar els joves en el seu creixement esportiu tal com nosaltres volem", va dir Jordi Villacampa, president del club.