Esports Bàsquet 16/07/2012

Badalona vol acollir un entrenament de la selecció de bàsquet dels Estats Units

Xavier García Albiol també pretén que la selecció espanyola disputi l'estiu del 2014 un dels partits de preparació del Mundial a l'Olímpic

àlex Gozalbo
1 min
Toti Mumbrú, Xavier Garcia Albiol, Joan Fa i Juan Fernández

BadalonaBadalona s'ha ofert per acollir un entrenament de la selecció dels Estats Units, que aquest divendres arriba a Barcelona, on jugarà un parell de partits amistosos per preparar la seva participació als Jocs Olímpics de Londres. La selecció espanyola i l'argentina també han rebut l'oferiment.

A més, Xavier García Albiol, alcalde de Badalona, vol aconseguir que la selecció espanyola disputi l'estiu del 2014 un dels partits de preparació del Mundial al pavelló que va acollir els partits de bàsquet dels Jocs Olímpics del 1992. "Vam intentar acollir un partit de la gira aquest estiu, però ja era massa tard", assegura García Albiol. "Intentarem fer un esforç perquè això sigui possible", explica Joan Fa, president de la Federació Catalana (FCBQ).

Badalona ha presentat aquest dilluns el Protour 3x3, una activitat que es realitzarà aquest dimecres 18 i aquest dijous 19 a la plaça dels Països Catalans, el dissabte 21 a Calafell i el dilluns 23 i el dimarts 24 a Barcelona.

stats