Adecco Or
Esports Bàsquet 12/07/2012

La Federació Espanyola confirma la inscripció del Barça B de bàsquet a l'Adecco Or

L'equip blaugrana encara no sap amb quants equips compartirà categoria, però a la llista inicial també hi ha el Força Lleida

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Ardèvol, director tècnic del bàsquet formatiu blaugrana

BarcelonaLa Federació Espanyola (FEB) ha confirmat la inscripció del Barça B a l'Adecco Or. L'equip blaugrana encara no sap amb quants equips compartirà categoria, però a la llista inicial també hi ha el Força Lleida.

L'Adecco Or ha rebut fins ara 14 inscripcions i la Comissió Delegada, seguint la normativa aprovada per l'Assemblea per completar un calendari de 16 equips, ha decidit allargar el termini per noves peticions fins el 24 de juliol.

La resta d'equips inscrits són el Planasa Navarra, el Melilla, el Càceres, el CB Breogán Lugo, el CB Clavijo, el BC River Andorra, el Lobe Osca, el Ford Burgos, el Palència, el Leyma Natura Basquet Coruña, l'Isla de Tenerife Canarias i l'Aguas de Sousas Ourense.

El CB Prat Joventut, el Palma Air Europa i l'AB Castelló s'han inscrit a l'Adecco Plata, mentre que l'Uni Girona i el Cadí ICG Software participaran a la Lliga Femenina.

stats