Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/10/2011

El Barça Regal s'estrena al Palau davant l'Estudiantes, un rival reforçat

El Barça Regal s'estrena aquesta temporada al Palau (20.00 hores) en un partit que servirà per presentar-se i per retre homenatge als blaugranes campions d'Europa amb Espanya

Efe
2 min
Joan Carles Navarro intenta superar Ribas

BarcelonaEl Barça Regal s'estrena aquesta temporada al Palau amb la visita aquest dimecres de l'Estudiantes (20.00 hores), rival que arriba reforçat a tots els nivells: tant a la banqueta com pel que fa al grup, i que aterra a la Ciutat Comtal amb una victòria després d'un agònic final diumenge contra el València.

Els de Xavi Pascual també van debutar amb bon peu en l'arrencada de l'ACB, gràcies a una victòria a la pista del recent ascendit Múrcia. De fet, el vigent campió de Lliga no va tenir un partit tan plàcid com s'esperava per la diferència de nivell entre ambdós conjunts, i si bé va estar molt encertat en defensa, ja que va deixar el seu rival en 54 punts, en atac va tenir moltes dificultats.

El Barça segueix amb el seu marcador ple de victòries, i cap derrota des que va arrencar la pretemporada i, malgrat el poc temps que ha tingut Xavi Pascual per treballar amb tots els seus jugadors per la disputa de l'Europeu, el grup ha respost amb total eficàcia en els moments compromesos, com la Supercopa d'Espanya i la Lliga Catalana, en què va obtenir els dos títols.

El Barça rep al Palau un dels grans, però amb un bagatge clarament decantat pels blaugranes en les últimes temporades a la primera fase de la Lliga, després d'aconseguir la victòria en set dels últims vuit xocs. Per a aquest partit, el Barça comptarà amb tots els seus efectius.

El debut del Barça d'aquest dimecres al Palau servirà d'acte per presentar-se davant la seva afició i per retre un homenatge a Juan Carlos Navarro i Víctor Sada, campions d'Europa amb Espanya. El tercer blaugrana que també va aixecar el títol va ser Ricky Rubio, ja als Estats Units.

Per al partit de dimecres també hi haurà al Palau dos vells coneguts com són els germans Gasol, Pau i Marc, que s'estan entrenant amb el Barça a l'espera que es resolgui el tancament patronal a la NBA. Tots dos també es van proclamar campions d'Europa amb Espanya.

stats