EUROLLIGA
Esports Bàsquet 21/03/2013

El Barça Regal busca contra el Caja Laboral la victòria que li doni la primera plaça del grup a l'Eurolliga

Els de Xavi Pascual, després d'haver assegurat matemàticament una de les dues primeres places del grup al 'Top 16', intentaran sumar l'onzena victòria en dotze partits

Efe
1 min
Ingles entrant a cistella contra el Cajasol

BarcelonaAconseguir la victòria que li fa falta per aconseguir la primera plaça del seu grup. Aquest és l'objectiu d'aquest dijous (20.45 hores, Esport 3) del Barça Regal contra el Caja Laboral, en el cinquè enfrontament entre tots dos des de l'inici de la temporada.

Garantida matemàticament una de les dues primeres places del seu grup al 'Top 16', que atorguen la possibilitat de jugar l'eliminatòria de quarts a casa, els de Xavi Pascual intentaran aconseguir la seva onzena victòria en dotze partits contra un rival necessitat i que suma sis triomfs a Europa.

El gran moment d'Ante Tomic (11,6 punts i 5,8 rebots per partit), la recuperació de Juan Carlos Navarro i d'Erazem Lorbek, la versatilitat de Pete Mickeal, però també el plus de disposar de jugadors en gran moment com CJ Wallace o la fortalesa de Nathan Jawai han posat en òrbita el Barça.

Els blaugranes ofereixen la millor defensa (67 punts) i la millor valoració per partit (95) de la temporada. En el partit de la primera volta el Barça Regal va vèncer amb solvència a Vitòria (79-90), en un partit en què va estar especialment inspirat Pete Mickeal (23 punts).

Brad Oleson no podrà jugar mentre que els blaugranes recuperen Joe Ingles, després d'uns partits de baixa a causa d'una lesió.

stats