Lliga Endesa
Esports Bàsquet 17/07/2012

El Barça Regal i l'Unicaja arriben a un acord per intercanviar-se Fran Vázquez i Álex Abrines

El club blaugrana es reforça amb un dels alers amb més futur al món del bàsquet i el pivot signa un contracte per a dues temporades a Màlaga

àlex Gozalbo
1 min
Álex Abrines

BarcelonaEl Barça Regal i l'Unicaja han arribat a un principi d'acord per intercanviar-se Álex Abrines i Fran Vázquez. Si es confirmés aquest principi d'acord, el pivot gallec, que va arribar a l'equip blaugrana la temporada 2006-07, finalitzaria la seva relació contractual amb el club.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Joan Creus, secretari tècnic del club blaugrana, reconeix a l'ARA que "Álex Abrines és un jugador interessant". Segons Jordi Ardèvol, director tècnic formatiu del club blaugrana, "Álex Abrines és molt bo, és un jugador de primer nivell europeu. És dels millors jugadors joves de qualsevol edat".

Álex Abrines ha jugat aquesta temporada 18 partits amb l'Unicaja a la Lliga Endesa, on ha tingut una mitjana de 4,8 punts i 1,6 rebots en 16 minuts de joc. El millor partit de l'aler va arribar al mes de març, quan va anotar 31 punts (6 triples) contra l'Asefa Estudiantes.

Segons l'Unicaja, l'acord amb Fran Vázquez és per a dues temporades, amb opció a una tercera.

stats