Lliga Endesa
Esports Bàsquet 25/07/2012

El Barça Regal s'assegura el fitxatge de Mario Hezonja i ultima el contracte de Sarunas Jasikevicius

El jove jugador croat va assistir diumenge al partit entre l'Argentina i els Estats Units al Palau Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min
Joan Creus

BarcelonaEl Barça Regal s'ha assegurat la incorporació de Mario Hezonja, que aquests dies ha estat a Barcelona, acompanyat per la seva família, tancant el seu fitxatge. El jove jugador croat va assistir diumenge al partit entre l'Argentina i els Estats Units al Palau Sant Jordi, però el club blaugrana trigarà en fer oficial l'acord ja que encara negocia amb el KK Zagreb la quantitat econòmica compensatòria.

El club blaugrana ultima, a més, el contracte de Sarunas Jasikevicius (36 anys). El jugador lituà tornarà al club, però com va explicar l'ARA la seva arribada és complementària a la renovació de Víctor Sada o al fitxatge d'un altre base que no ocupi plaça d'estranger (Jayson Granger, Carlos Cabezas, Josep Franch i Pedro Llompart).

A més, tot i que el Fiatc Joventut va igualar la seva oferta, el Barça Regal no descarta el fitxatge de Marko Todorovic, pel qual haurà de pagar un traspàs.

El club blaugrana ha fet oficial aquest dimecres el fitxatge d'Álex Abrines, que signarà un contracte per a les pròximes quatre temporades.

stats