Publicitat
Publicitat

Adecco Or

El Barça Regal estudia demanar plaça per al filial a l'Adecco Or

El club blaugrana ha demanat informació per conèixer els requisits econòmics, que no quedaran establerts fins a l'assemblea general que la Federació Espanyola realitzarà el 2 juny a Madrid

El Barça està estudiant la possibilitat de demanar plaça perquè el seu equip filial jugui la pròxima temporada a l'Adecco Or. El club blaugrana, segons publica aquest divendres l'ARA, ha demanat informació per conèixer els requisits econòmics, que no quedaran establerts fins a l'assemblea general que la Federació Espanyola (FEB) realitzarà el 2 juny a Madrid.

El pla de treball que el Barça té en ment preveu que jugadors com Josep Pérez es puguin quedar a Barcelona, per alternar el treball diari amb el primer equip i els partits amb el filial. Per això, però, el Barça B necessita participar a una lliga competitiva com l'Adecco Or. L'equip blaugrana, que enguany ha estat entrenat per Borja Comenge, va quedar eliminat a les semifinals de l'Adecco Plata (3-1) pel CB Prat Joventut.

Tot i la greu crisi econòmica, la Federació Espanyola mantindrà l'estructura de categories per a la pròxima temporada, però en modificarà les seves condicions econòmiques per alleugerir els pressupostos dels equips participants de l'Adecco Or, l'Adecco Plata i la Lliga EBA.

El termini per demanar sol·licituds quedarà establert el dissabte de la pròxima setmana i s'allargarà fins al juliol. El Barça no tindrà problemes per complir els requisits estructurals i econòmics que la Federació Espanyola fixarà.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT