Publicitat
Publicitat

Liga Endesa

Barça Regal, un malson de 364 segons

L'equip blaugrana ve encaixar 21 punts i va perdre 5 pilotes en els últims 6 minuts i 34 segons del primer partit de la final de la Lliga Endesa

El Barça Regal va arribar als últims 6 minuts i 34 segons del primer partit de la final de la Lliga Endesa amb un avantatge de 10 punts contra el Reial Madrid. L'equip blanc va capgirar el marcador gràcies a un parcial de 21-7 en què Sergio Rodríguez va anotar 12 punts. L'aportació ofensiva blaugrana es redueix a cinc tirs lliures de Joan Carles Navarro i una cistella de Marcelinho Huertas.

Dels 12 atacs del Barça Regal tan sols 3 van servir per sumar punts. La resta es resumeixen en tres pèrdues de pilota de Joan Carles Navarro, dues de Víctor Sada, un tir fallat per Brad Oleson i dos triples sense encert de Víctor Sada i Marcelinho Huertas.

Pablo Laso va arriscar alternant tres tipus de defensa en aquesta recta final: una zona 1-2-2 amb Marcus Slaughter com a jugador més avançat, una mixta sobre Joan Carles Navarro i una individual. Xavi Pascual va intentar dividir la zona amb un bloqueig directe central i atacar la individual amb '4 Lado', un sistema en què Joan Carles Navarro acaba rebent un bloqueig lateral directe.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT