Lliga Endesa
Esports Bàsquet 24/07/2012

El Barça Regal no millorarà l'oferta a Víctor Sada i negocia amb Sarunas Jasikevicius

Si el base català no renova, el club blaugrana té quatre opcions sobre la taula: Jayson Granger, Carlos Cabezas, Josep Franch i Pedro Llompart

àlex Gozalbo
1 min
Joan Creus

BarcelonaEl Barça Regal va comunicar aquest dilluns que l'oferta que va presentar a l'ACB dies enrere serà l'única que rebrà Víctor Sada per renovar el seu contracte. El club blaugrana, que ja negocia amb Sarunas Jasikevicius (36 anys), assegura que "es veu obligat a obrir altres alternatives per a la posició de base".

Si Víctor Sada no accepta l'oferta per seguir al Barça Regal, que és la mateixa que va rebre fa vuit mesos, el club té quatre opcions sobre la taula: Jayson Granger, Carlos Cabezas, Josep Franch i Pedro Llompart. El retorn del lituà és complementari.

El base català, que vol que es valori el seu rendiment, compta amb dues ofertes de la NBA (Memphis Grizzlies i Houston Rockets) i una russa (Unics Kazan). El jugador tenia pactat reunir-se amb el Barça Regal abans d'aquest dimecres.

La nit de dilluns a dimarts ha caducat el termini que el Fiatc Joventut tenia per igualar l'oferta que el Barça Regal va presentar per Marko Todorovic. La Penya estudia impugnar la proposta blaugrana ja que considera que el contracte presentat a l'ACB és enganyós.

stats