Supercopa Endesa
Esports Bàsquet 24/09/2012

El Barça Regal presentarà aquest divendres les línies mestres del seu nou projecte

Joan Bladé, Joan Creus i Xavi Pascual concretaran les claus d'un nou model que aspira a potenciar la participació dels jugadors formats a la casa

àlex Gozalbo
1 min
Beto Agustí, Joan Bladé, Eduardo Portela i Florentino Pérez

BarcelonaEl Barça Regal presentarà aquest divendres les línies mestres del seu nou projecte, que el passat cap de setmana va obrir la temporada amb la disputa de la Supercopa Endesa a Saragossa. Joan Bladé (directiu responsable de la secció de bàsquet), Joan Creus (director tècnic) i Xavi Pascual (entrenador) concretaran les claus d'un nou model que aspira a potenciar la participació dels jugadors formats a la casa.

Per augmentar la vinculació entre els aficionats i l'equip de bàsquet, tot ajustant el pressupost a la nova situació econòmica, el club blaugrana pretén intensificar l'aposta pels jugadors de futur. "Som un equip jove que encara ha de créixer i al qual li falta recórrer un llarg camí", diu Xavi Pascual.

La renovació de l'entrenador, que coneix com pocs les categories inferiors del club, i els fitxatges d'Álex Abrines, Marko Todorovic i Mario Hezonja, que diumenge va viure la final de la Supercopa Endesa des de la banqueta, tenen a veure amb aquesta nova línia d'actuació, que confia molt en l'evolució de jugadors com Josep Pérez o Marcus Eriksson. El filial blaugrana estrena aquesta temporada categoria i competirà a l'Adecco Or.

El Barça Regal encara treballa per completar la plantilla amb un jugador interior. Les altres tres seccions professionals del club blaugrana (handbol, hoquei patins i futbol sala) emprendran camins molt similars, avalades pel reeixit exemple del futbol.

stats